madeleineelisabeth

Min villa Björkbacken

HÄRLIGA FALSTERBO

 

 

 

Bara såå r y s l i g t spännande! Och så duktiga! Tänka sig att jag för tre år sedan hoppade och red jag på den här nivån- känns som 100 år sedan! Tyckte hinderna var högre än himlen!

 

 

Heej raringar!

 

 

Hoppas att allt är bra med er! Jag,mammsi och mina flickor har alltså varit här idag, i underbara Falsterbo och på Falsterbo horseshow. Sol, shopping och juvliga hästar- finns det något bättre?

 

 

 

 

 

 

Mina trollungar somnade pang bom precis när det var omhoppning i tours Of amatour- väldigt lägligt. Så fick avnjuta spänningen i lungn och ro. Kunde riktigt känna känslan när musiken spelade och ärevarvet gjordes- så vackra minnen (snyft).

 

 

 

 

 

Dressyren! Så vackert!

 

 

 

 

Hade heeelt missbedömt vädret, hemma var det ju så kallt och kyligt så tog på mig ordentligt- långbyxor och kashmir tröja. Men my vad jag fick svettas haha. Fick panikshoppa första bästa klänning. (Inte mig emot dock) hehe

 

 

 

 

 

Och så mycket roligt för alla små. Tyvärr missade vi ponnyridningen då Julle här hade sin lunchrast.

 

 

 

 

 

 

 

Lite tid för bus fanns det så klart. En underbar plats att göra en dagsutflykt till även om man inte är En riktig hästnörd som jag. Det fanns aktiviteter för alla. Stor som liten. Ett riktigt bra tips från mig till er om ni semestrar nere i skånetrakterna.

 

Åh vad man är trött efter den här dagen. Mina små skatter sover så gott och snart ska jag göra det samma. Först lite glass i kvällssolen.

 

Ha en fin kväll bloggisar.

 

 

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
madeleineelisabeth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats